Een vakantiehuis verhuren in Oostduinkerke? Eén adres…

 Gratis marktwaardebepaling
 Verkopen ook woonboten
 Westhinder-project

Denkt u erover om uw vakantiehuis te verhuren in Oostduinkerke of Koksijde? Dit helemaal alleen op u nemen kan u een heleboel kopzorgen en bijhorende grijze haren bezorgen. Atrium Vastgoed streeft ernaar een betrouwbare allround partner voor u te zijn op de verhuurmarkt. Zo kunt u dus ook op ons rekenen wanneer u uw vakantiehuis wil laten verhuren in Oostduinkerke of Koksijde.   

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contact formulier

Contact

 

De optimale partner om uw vakantiehuis te verhuren in Oostduinkerke

Ervaren maar dynamisch, een team vol jonge talenten met een ervaren kapitein aan het roer. Zo omschrijft Atrium Vastgoed zich graag. Net als tijdens ons verkoopproces (bijvoorbeeld wanneer we appartementen verkopen in Nieuwpoort) begint ook ons huurproces met het vaststellen van een correcte prijs. Zo wordt het gemakkelijker om uw vakantiehuis in Oostduinkerke of Koksijde te verhuren aan iemand die meerdere jaren wil, en van u mag, blijven. We selecteren de meest ideale huurders voor u op basis van solvabiliteit, referenties en voorkomen. Idealiter met een contract van één jaar, dat dan later verlengd kan worden tot een negenjarencontract met uw goedkeuren.

Huis in de verkoop

Contacteer ons gewoon!

Maar daar blijft het niet bij: wij zorgen voor alles qua publiciteit (zowel online als in de gedrukte pers), organiseren bezichtigingen, zorgen voor de benodigde attesten, de registratie en de correcte naleving van het contract… Wilt u met ons in zee gaan? Laat het ons weten via het nummer +32-58-59-40-40 of mail naar info@atriumvastgoed.be. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor in Nieuwpoort! Wist u dat wij niet alleen voor u klaarstaan als u een vakantiehuis wil verhuren in Oostduinkerke of Koksijde, maar ook nog heel wat andere diensten aanbieden? Zo zijn wij ook actief op de woonbotenmarkt, en kunt u ook bij ons terecht als u uw vakantiewoning wil verkopen in Oostduinkerke. Liever zelf een vakantiehuis huren? Neem een kijkje in ons ruime aanbod.