Ontdek Project Westhinder II in Oostduinkerke

 Gratis marktwaardebepaling
 Verkopen ook woonboten
 Westhinder-project

Na het grote succes van deel één, presenteren wij u met veel trots het nieuwe Project Westhinder te Oostduinkerke, deelgemeente van Koksijde. In dit prachtige vakantiedomein, gelegen op slechts 100 meter van het eerste project, bieden wij 60 nieuwbouwwoningen aan in een nieuwe verkaveling.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contact formulier

Contact

 

Project Westhinder II, dé opportuniteit van Oostduinkerke en omstreken

Alle zaken die het vorige project Westhinder zo interessant maakten, keren opnieuw terug in dit vervolg. Dezelfde hoogwaardige afwerking van de vakantiewoningen, inspraak in de afwerking en indeling van uw eigendom, idyllische rust nabij strand en duinen en als klap op de vuurpijl pas betaling bij oplevering. Is alles dan bij het oude gebleven? Nee hoor! Project Westhinder II laat het vakantiegevoel nog meer los in Oostduinkerke dankzij een aantrekkelijke indeling, afwisseling in de hoogtes van de bouwloten en voldoende groen en speeltuinen. Daarnaast heeft ook elk vakantiehuisje een eigen private parking en afgesloten tuin. Dit alles zodat u of uw huurders zich de koning te rijk kunnen voelen en helemaal tot rust komen tijdens een geslaagde vakantie in alle comfort!   

Huis in de verkoop

Neem contact met ons op bij interesse

Atrium Vastgoed is niet alleen actief op de verhuurmarkt. Zo zijn wij ook een toppartner wanneer u eraan denkt uw huis in Koksijde te verkopen, of wanneer u een woonboot wil kopen, of juist verkopen. Hoe dan ook, wij nemen graag de tijd voor u en uw vastgoed-droom. Bent u binnenkort de trotse eigenaar van een tweede verblijf dankzij Project Westhinder II in Oostduinkerke? Aarzel dan niet ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0473-94-17-59, en per mail op het adres info@atriumvastgoed.be. Info omtrent prijzen, oppervlakte en dergelijke vindt u alvast door onze projectpagina te bezoeken.