Ontdek Project Westhinder II in Oostduinkerke

 Gratis marktwaardebepaling
 Verkopen ook woonboten
Service op maat

Na het grote succes van deel één, presenteren wij u met veel trots het nieuwe Project Westhinder te Oostduinkerke, deelgemeente van Koksijde. In dit prachtige vakantiedomein, gelegen op slechts 100 meter van het eerste project, biedt Atrium Vastgoed 60 nieuwbouwwoningen aan in een nieuwe verkaveling.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contact formulier

Contact

 

De nieuwbouwwoningen van Project Westhinder II

Alle zaken die het vorige project Westhinder zo interessant maakten, keren opnieuw terug in dit vervolg. Dezelfde hoogwaardige afwerking van de vakantiewoningen, inspraak in de afwerking en indeling van uw eigendom, idyllische rust nabij strand en duinen en als klap op de vuurpijl pas betaling bij oplevering. Is alles dan bij het oude gebleven? Nee hoor! Project Westhinder II laat het vakantiegevoel nog meer los dankzij een aantrekkelijke indeling , afwisseling in de hoogtes van de bouwloten en voldoende groen en speeltuinen. Daarnaast heeft ook elk vakantiehuisje aan de kust een eigen private parking en afgesloten tuin. Dat alles zodat u of uw huurders zich de koning te rijk kunnen voelen en helemaal tot rust komen tijdens een geslaagde vakantie in alle comfort!

Huis in de verkoop

Neem contact met ons op bij interesse

Atrium Vastgoed is niet alleen actief op de verhuurmarkt van vakantiehuizen. Zo zijn wij ook een toppartner wanneer u eraan denkt om vastgoed te verkopen, of wanneer u een woonboot wilt kopen. Hoe dan ook, ons vastgoedkantoor neemt graag de tijd voor u en uw vastgoeddroom. Wilt u de trotse eigenaar worden van een tweede verblijf dankzij Project Westhinder II? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer een bezoek ter plaatse. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0473 94 17 59 en per e-mail via info@atriumvastgoed.be. Info omtrent prijzen, oppervlakte en dergelijke vindt u alvast door onze projectpagina te bezoeken.