De beste makelaar voor woonboten in België

Een makelaar met kennis van woonboten vinden in België? Bij deze hebt u de allerbeste opgevist! Want ook hierbij Helpen wij u graag. Wij zijn dé woonboten-makelaar in België die u kan helpen met het vinden van het schip van uw dromen, of bij het verkopen van uw woonboot.  

De makelaar voor alle soorten woonboten in België

Elke woonboot die we verkopen ondergaat een grondige expertise en marktwaardebepaling vooraleer deze op onze website verschijnt en beschikbaar wordt voor alle (kandidaat-)kapiteins van België. Wij bieden boten aan voor ieders budget en maken er een erezaak van u correct te begeleiden en onze titel van één van de beste makelaars voor woonboten van België eer aan te doen. Zeker bij de aankoop van uw eerste boot.

Ontdek ons overige aanbod

Als één van de meer veelzijdige immokantoren van België, is Atrium Vastgoed er niet alleen voor u wanneer u een woonboot wil kopen of verkopen. Wij bieden een heleboel verschillende diensten aan, waaronder de verkoop van appartementen en van huizen, en het verhuren van vakantiewoningen over bijna de hele kuststreek. Bekijk gerust ook eens onze volledige te koop-pagina, én de te huur-variant.

Kies voor wonen op het water

Bent u klaar voor een nieuw avontuur, namelijk het leven in België meemaken vanaf uw eigen woonboot, dan zijn wij de makelaar voor u! Bekijk direct ons aanbod, contacteer vrijblijvend zaakvoerder Peter Michiels op het nummer 0473-94-17-59 of e-mail info@atriumvastgoed.be voor meer informatie. Wilt u juist de overstap maken naar het vasteland van België en uw woonboot verkopen? Neem ook hiervoor gerust contact met ons op, want we zijn u ook hierbij graag van dienst.