De beste makelaar voor woonboten in België

Wilt u een makelaar met kennis van woonboten vinden in België? Bij deze heeft u de allerbeste jachtmakelaar opgevist! Bij Atrium Vastgoed helpen we u om een woonboot met ligplaats te kopen in België. Ziet u dus een woonboot te koop staan in ons brede aanbod en wenst u dit bij onze jachtmakelaar in België te kopen? Dan regelen wij al het papierwerk voor u, terwijl u rustig kunt ontspannen. Wij zijn dé makelaar van woonboten die u kan helpen bij het vinden van het schip van uw dromen, of bij het verkopen van uw woonboot.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contact formulier

Contact

 

De makelaar voor alle soorten woonboten

Wanneer u online in het aanbod van woningen die te koop staan kijkt, ziet u dat we ook tal van woonboten verkopen. Misschien ziet u er wel de woonboot van uw dromen te koop staan. Het aanbod is echter zo ruim dat de keuze niet altijd zo snel gemaakt is. Een woonboot kopen met ligplaats is geen beslissing die u in één-twee-drie maakt. Als ervaren jachtmakelaar helpen we u graag om de juiste boot voor u te vinden. Wij verkopen immers zoveel woonboten dat u gegarandeerd een boot vindt die binnen uw budget past en volledig aan al uw wensen voldoet. Zoekt u bijvoorbeeld een echte jacht met alle mogelijke luxe? Of gaat u eerder voor een avontuurlijke boot om op zee mee te gaan? Als makelaar in woonboten hebben we van elk type woonboot wel een model met ligplaats te koop staan dat u snel kunt kopen. Wij bieden boten aan voor ieders budget en doen er alles aan om u correct te begeleiden en onze titel van één van de beste makelaars voor woonboten eer aan te doen. Of u nu voor de eerste keer een woonboot wilt kopen, u al eerder een aankoop deed van een schip, wij bieden steeds de best mogelijke service aan.

Uw woonboot verkopen aan deze jachtmakelaar

Naast het feit dat u hier welkom bent om een nieuwe woonboot te kopen, kunt u uw woonboot ook te koop aanbieden bij ons vastgoedkantoor. Deze verkoop starten wij als jachtmakelaar altijd met een marktwaardebepaling van de woonboot vooraleer we deze op onze website te koop zetten en beschikbaar maken voor alle (kandidaat-)kapiteins. Als u dit wenst kunt u uw woonboot ook verhuren als vakantiehuis.

Kies voor wonen op het water

Als u klaar bent voor een nieuw avontuur, namelijk het leven meemaken vanaf een van onze woonboten, dan zijn wij de makelaar voor u! Bekijk direct ons aanbod boten en vind een woonboot die te koop staat binnen uw budget. Contacteer vrijblijvend zaakvoerder Peter Michiels op het nummer 0473 94 17 59 of stuur een e-mail info@atriumvastgoed.be voor meer informatie over een specifieke woonboot met ligplaats als u deze wilt kopen. Wilt u juist de overstap maken naar het vasteland en uw woonboot verkopen? Ook daarvoor kunt u ons bereiken.