Nieuw te koop

NIEUWPOORT

Deze fantastische woning gelegen in de Langestraat van Nieuwpoort heeft een enorm potentieel. D...

€295.000

Meer Info

OOSTDUINKERKE

Smaakvol gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met betrouwbare huurder. Indien gewenst kan de h...

€195.000

Meer Info

CAP GRIS NEZ

Unieke eigendom met mogelijkheden gelegen op prachtige locatie, pal op de gekende Cap Gris-Nez....

€890.000

Meer Info

DE HAAN

Fantastische, rustig gelegen woning in De Haan. Op 5 minuten fietsafstand van het strand en Kon...

€439.000

Meer Info

Over Atrium Vastgoed

Atrium Vastgoed is een jong en dynamisch vastgoedkantoor. We begeleiden u graag bij verkoop en verhuur en bieden daarnaast ook waardebepaling aan. We hebben een jong team dat een frisse kijk heeft op vastgoed, maar dat in goeie banen wordt geleid door Peter Michiels, die als vastgoedmakelaar al zijn sporen heeft verdiend met Light House Living. We geloven in een eerlijke aanpak, transparant en respectvol.
Overigens staan wij u ook graag bij voor vastgoedontwikkeling via onze partner Atrium Construct. Toch liever met de voeten in het water? Ook daar kunnen we u bij helpen! Ontdek op onze site LighthouseBoating.be de boot van uw dromen.

Wie zijn we?

De naam Atrium…

Atrium verwijst naar het centrale gedeelte van de vroegere Romeinse villa. Vandaag kennen de meesten het als de centrale hal van grote gebouwen. Het vormt de ingang tot het gebouw en geeft uit op de verschillende kamers. Precies op die manier wil Atrium Vastgoed u mee nemen in de wereld van het vastgoed in al zijn verschillende aspecten: verkoop, verhuur, projectontwikkeling, beleggen in vastgoed … Een atrium in de Romeinse tijd was open naar de buitenlucht. Zo willen wij ook open en transparant werken. Voor ons bent u geen nummer. Iedere klant heeft onze hoogste prioriteit.

Facebook