Uw huis verkopen in regio van Westende

 Gratis marktwaardebepaling
 Verkopen ook woonboten
 Westhinder-project

Als u uw huis wil verkopen in of rond Westende, dan bent u bij Atrium Vastgoed aan het juiste adres! Wij combineren een frisse blik op immo met tonnen ervaring en stellen uw wensen en noden steeds centraal. Onze modus operandi werkt als een goed geoliede machine waar keer op keer op te vertrouwen valt en bij het verkopen van uw woning te Westende zullen we daar zeker geen uitzondering op maken.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contact formulier

Contact

 

Een huis verkopen in Westende: zo doen wij dat

Ons stappenplan werkt feilloos bij het verkopen van een woning in Westende:

  • Stap 1: onder het motto ‘goed begonnen is half gewonnen’ beginnen we eerst met een grondige marktwaardebepaling. Zo besparen wij u veel kopzorgen wanneer uw eigendom eenmaal te koop staat.
  • Stap 2: uw woning in Westende proberen te verkopen zonder dat iemand van de verkoop afweet, zal heel moeilijk worden. Daarom zorgen wij ervoor dat er aan publiciteit geen gebrek is. Naast de betere immowebsites (immoweb.be, zimmo.be, immovlan.be) zorgen wij ervoor dat uw eigendom ook terechtkomt in de geschreven pers (Krant van West-Vlaanderen, Streekkrant, etc.). Daarnaast zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk potentiële kopers via social media bereikt worden.
  • Stap 3: ook tijdens het hele verkoopproces blijven wij u bijstaan met onze expertise en knowhow, zodat u aan het einde van de rit overblijft met de beste prijs voor uw stulpje.
  • Stap 4: geen huis verkopen in Westende of elders zonder een kruiwagen vol papierwerk en vergunningsaanvragen. Ook op dit vlak helpen wij u graag enkele handjes.       

Huis in de verkoop

Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u interesse om ons in te schakelen als uw partner bij het verkopen van uw woning in Westende? Bel dan naar +32-58-59-40-40, stuur een e-mail naar info@atriumvastgoed.be of vul het contactformulier in en wij beantwoorden graag al uw vragen. Of spring eens binnen in het hoofdkantoor van Atrium Vastgoed in Nieuwpoort. Wij staan overigens voor u klaar op vele fronten, niet alleen wanneer u uw huis in Westende wil verkopen. Wij zijn actief door bijna de hele kuststreek en helpen u bijvoorbeeld ook graag bij het verkopen van uw woning in Koksijde, Nieuwpoort (nabij Westende) of Oostduinkerke.